Post by ennetmemaging on Mar 7, 2022 12:00:10 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mad Dex ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mad Dex IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack kristályok ▞▞▞
▞▞▞ Mad Dex 2022 version ▞▞▞
Stressz teljes játék
Én már 10szer ki vittem az egészet
Meh
Nagyon kihívásokkal teli játék. Múlik az idő............
Ez a legrosszabb játék, amit valaha is játszottam, soha ne töltsd le ezt a játékot, ismétlem, soha ne töltsd le ezt a játékot
Nagyon klassz platformer, mint a szuper húsfiús popsi mobil
Street Chaser Abenteuer pkil
Az első 3 szinten szórakoztató, de aztán nehéz és unalmas lesz.
Bruh
Nem tudom végig vinni a k***a életbe
Játszom ezt a játékot, és félelmetes, csak egy panasz a játékkal kapcsolatban az ellenőrzőpontokra vonatkozik. Nincsenek ellenőrzőpontok az egész játékban, ezért személyes kérésem a fejlesztőktől, hogy minden szinten helyezzünk el legalább egy ellenőrzőpontot. Szeretem a játékot Thnx❣️❣️
Ezt úgy hívják, hogy Super Meat Boy szar változata.
Azt hittem, a 3. szintnek nehézségei vannak Spike-nak, de ember. A 4-es szint annyira precíz, hogy szinte OCD. Ha akár 2 képponttal is távolabb vagy a lezuhanó hídnál, meghalsz, és egyetlen másodperced van, hogy elhelyezkedj. Az igazi probléma számomra azonban a tüskeágy miatt van. Minden egyes alkalommal valahogy a fal másik oldalán kötök ki, amiben az indítószerkezet van, és végleg leragadok az egyetlen lehetőségemnél, a halálnál. Nem számít, hogy meg akarom-e próbálni, vagy átlendülök a falon, vagy leesek, mint egy szikla.
Ez a szívás vezérlők olyan nehéz használni
Ez a szuper húsfiú pontos másolata. Ne próbálja eladni Edmund vagy bárki más munkáját, és eladni ingyen hirdetésekkel, csak azért, hogy gyorsan pénzt keressen. Bolondnak fogod nézni magad. Folytasd most
Mad Dex Arkadne igre uvgm
Ez csak a szuper húsfiú átverése. Isten nem szereti ezt a rózsaszín bárányt.
a mozdulatok borzalmasak
Kaptam free gemet 1000ret és nem adta meg
szart se ér mindig be akadnak a gombok és attol halok meg geci 😤😤😤👎👎👎👎👎👎👿
Olyan hirdetéseket kapsz, hogy nem tudom bezárni, annyira bosszantó
Kicsit idegesito de nagyon jo! Toltsetek le!
A legjobb játék egy kicsit kemény, és több része is van benne
Mert ha nettel játszom akkor mindig feljönnek hirdetések amiket alig lehet ki ikszelni
Ez csak egy szuper húsfiú, szóval csak játsszon az aktuális játékkal xboxon vagy máson, és találhat szuper húsfiút az xboxon, és plusz az xboxon az első xbox játékbérlet ára 1 dollár, így ingyen játszhat!
Nem tom hogy jött ezhogy mad dex legyen a neve mert ez szuper meetboy copy!!!!!!!!
Hogyha az ötödik páján a liftes kúlcsót egy egyszerü bug segitségével tudód megszerezni úgy ha egy fójtába úgrasz akkór át mész a falon (erre akor jötem rá amikór játszotam és úgygondóltam hogy nem akarom hógy el fóggyón a szók gyémántom) szivesen a sók gyémántom😊😟 😊😆😆😆😆😆😆😆💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💲💲💲💲💲💲💲💲💲💲💲💲💲 💲💲💲👟👔👑👕👖🎓
Mad Dex Arcade jkdo
Mad Dex อาร์เคด wuoz
Ehez a játékhoz anyit füznék hozzá hogy Q&A=qurva anyád XD
Az isten bassza meg azt aki ezt a fost kitalálta
Szórakoztató, de nyilvánvaló húsfiú másolat. A drágakövek forgógépe is meg van szerelve. Soha nem kapott semmit, csak a 2 közepén.
szintnek kevésbé nehéznek kell lennie
🎆
SZUPER HÚSFIÚRÓL SZUPER!!!!
K**va jó. Aki be tud ragelni az ne töltse le!
Szarabb vezérlőkkel és invazív hirdetésekkel! Rossz klón!
Nagyon jo 5-os
A játék és a szintjei nagyszerűek. Azonban lassúvá válik, és még a telefonomon is késni kezd, amely meglehetősen tisztességes specifikációkkal rendelkezik. Kérjük, haladéktalanul javítsa ki a problémát.
ah, befejeztem a játékot. nagyon érdekes játék mindenkinek ajánlom. de ne haragudj, ez csak játék. de a frissítés után néhány szintű portálon vannak hibák.
Még nem próbáltam, de alapvetően a "SUPER MEAT BOY" imádja ezt a stílust
A 3. szinten dolgozni kell, mert a fűrészelhelyezés lehetetlenné teszi
Nem gyorsan
Hogyha valaki rage gamet akar akkor ez nagyon jo rage game
ez egy nagyon jó játék, és nagyon jó gyerekeknek, remek munkára👍🏻👍