Post by ennetmemaging on Mar 7, 2022 12:18:22 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ PIXEL PUZZLE COLLECTION ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ PIXEL PUZZLE COLLECTION IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty zvyšujú výdrž ▞▞▞
▞▞▞ PIXEL PUZZLE COLLECTION 2022 version ▞▞▞
PIXEL PUZZLE COLLECTION Hádanky akt
Skvelá hra! Nemôžem sa dočkať, až zhromaždím všetko umenie. Tiež je pekné, že reklamy sú nedostačujúce
Naozaj dobre spracované, skvelé hádanky, skvelá hudba... úžasné! Mínus 1 pre neštandardný postupový systém.
Maľované krížovky na motívy oldies hier, bez reklám - iba od Konami na ich iné hry, ale nič otravné alebo dlhé. Celkovo 500 hlavolamov, odporúčam.
Zatiaľ je to v poriadku.
Hra nie je po polhodine zlá, no nájdu sa tu nejaké výčitky rozhrania. Kliknutím na štvorec sa neprepínajú značky X, ale trvalé značky vyžadujúce použitie tlačidla Späť alebo špeciálneho tlačidla na vymazanie. Plné značky sa dajú prepínať, však? Svoju hádanku si nemôžete vybrať, náhodne vám ju priradí. Ešte nie som si istý, či to ťahá z neúplného alebo celého bazéna. EDIT: Teraz ďalej, hádanky šéfov? 3 hodiny čakania, nie je možné zrýchliť. Zaslúži si 1 hviezdičku sám o sebe skôr, než zváži recenziu v rámci aplikácie.
Nie je intuitívne ťažké ovládať, najmä pri väčších hádankách
Táto hra sa mi veľmi páči, ale naozaj si želám, aby vám umožnili hrať hlavolamy bez časovača, keď dokončíte všetky bežné hádanky.
Je to doslova len picross. Je to dobré a všetko, ale narazíte na stenu, kde sa doslova nedá hrať. Všetky bežné hlavolamy budú hotové a vy budete len čakať na hlavolamy, ktoré budú kvapkať každé 3 hodiny.
Po dosiahnutí 83% dokončenia som urobil všetky bežné hádanky a zostali mi iba hádanky Boss. Sú na 4 hodinovom časovači. Neviem, či ešte budem hrať, pretože čakať 4 hodiny na skladanie, ktoré mi zaberie 2 minúty, je hlúposť. Taktiež 4-hodinový časovač sa nespustí, kým nedokončíte posledný. Okrem toho je to skvelá hra s obrázkami.
Je to zábava a dobrý spôsob, ako sa dostať do týchto typov logických hier.
Toľko bezplatných hádaniek a reklamy nie sú vôbec rušivé. Naozaj pekný sortiment hádaniek s ikonickými franšízami Konami.
PIXEL PUZZLE COLLECTION Hádanky akt
Miloval som túto hru a aplikáciu, ale potom prišla aktualizácia na Android 12 a zmizla a nemôžem ju znova načítať. Smrdí to, pretože som s hrami skončil takmer na 80 %. Naštve.
Zábavná picrossová hra, ktorá je úplne zadarmo a za výhru sa neplatí. Ovládanie je v poriadku, ale trochu použiteľné. Jeden problém, ktorý mám, je, že ak zapnete možnosť automatického vypĺňania X, nebude to fungovať, stále existujú miesta na vyplnenie tohto riadku. Príklad: ak je to 5x5 a je tam čiara 2 a 1, ak s istotou viete, kde je 2, hra automaticky nepriradí žiadne X na izoláciu 2.
Milujem túto hru, ale na mojom Note 8 nemôžem použiť pero na vyplnenie hádaniek! Môžete ho použiť na klikanie kdekoľvek inde v aplikácii, okrem skutočného hrania hier! Prosím opravte, moje veľké prsty by najradšej používali pero na označovanie štvorcov!!
Skvelá hra, ale vyžaduje uloženie do cloudu.
PIXEL PUZZLE COLLECTION پزل nbar
Úžasná hudba a skvelý picross všeobecne. Dokonalá príchuť retro nostalgie a cítim tú lásku, ktorá je do toho vložená. Reklamy NIE SÚ rušivé. Vážne celkom úprimne skvelé.
Nefunguje s perom s na Samsung Note
PIXEL PUZZLE COLLECTION Puzzle spe
ovládanie je proste hrozné
Hrám už viac ako rok a celkovo je to celkom zábavná hra. Dostatočne náročné, s niektorými jednoduchšími aspektmi. Rozhodne však nie bez vylepšení. Musel som reštartovať kvôli výmene telefónov a neintegrácii so službou Google Play, čo znamená, že sa môžem vrátiť o úroveň vyššie, ale stále je to nepríjemné. Chce to tiež aktualizácie, povedal by som. Má rovnaké úrovne a témy bez zmien. Som si istý, že existuje toľko pixelových hier, ktoré by mohli byť zahrnuté! Inak zábavná hra, ďakujem!
Dobrá picrossová hra, funguje dobre na formáte tabletu. A poskytnúť pozadie viac a menej obskúrnym postavám Konami je plus pre nostalgického chlapíka, ako som ja
Takmer hotovo so všetkými úspechmi a potom hra stále padá s chybovým hlásením 999
Dobre, vážne, reklamy musia ísť. Je dosť zlé, že na spodnej strane je banner, ale po niekoľkých úrovniach začne vyskakovať ďalšia reklama. Najprv však počká niekoľko sekúnd, čo je dosť dlho na to, aby ste mali šancu náhodne klepnúť na reklamu, keď sa práve pokúšate začať nové kolo. Reklamy tiež poškodzujú výkon hry.
Hra je úplne zadarmo, bez reklám. Hromady úrovní. A Expert Mode pridáva vrstvu znovuhrateľnosti po prvom dokončení hry.
Dobrá hra, pomerne základná pre negramovú hru. Chýba mi však uloženie do cloudu, takže som stratil všetok svoj pokrok smerom k 100 %, keď sa mi vybila SD karta. Pomerne neprijateľné pre hry s dlhodobými cieľmi v dnešnej dobe, najmä preto, že v tejto hre existuje integrácia Hier Google Play.
Hra je zábavná. Hudba je skvelá. Jediný problém, ktorý mám, je zakaždým ukončiť pomocou tlačidla Domov. Mohlo by sa ma to na cieľovej obrazovke opýtať, či chcem ďalšie?
Reklamy, toľko reklám po každej hádanke a ak sa ich náhodou dotknete, otvoria webovú stránku aj obchod s hrami. Táto hra využívala viac dát ako Pokemon go. Vývojári, urobte prosím pozitívnu skúsenosť. Veci ako 2,99 $ bez reklám alebo ich voliteľné získavanie v herných bonusoch. Keď má hra viac času v reklamách ako v skutočnej hre, vylepšili ste, strýko Roger.
Pokojne by to mohla byť 4/5 hviezdičková hra. Avšak ten 4-hodinový časový limit...to je jednoducho príliš dlho. Spočiatku mi to nevadilo, ale nakoniec sa dostanete do bodu, kedy sú tu len (4 hodiny čakania medzi hraním) obrazovky s bossmi. To znamená, že mám hru, ktorú CHCEM hrať, ale môžem ju hrať len 1/2x denne, pretože život. Ospravedlňujem sa, chcem túto hru milovať, ale existujú lepšie negramové/picrossové hry.
Dotykové ovládanie je jednoduché a je zábavné robiť hádanky hier, ktoré som miloval. Prial by som si však, aby som si mohol vybrať hádanku namiesto náhodných.
Pri každom dokončení úrovne sa zobrazí reklama, ale opustiť ju je veľmi jednoduché. Najlepšia hra tohto typu, akú som kedy hral. Hra by mohla byť o niečo čistejšia, ale stále úžasná.
PIXEL PUZZLE COLLECTION Puzzle spe
Skvelá aplikácia, ale ako povedali iní, mať 3-hodinový časovač pri hlavolamoch s bossmi je šialené. Zostáva mi dokončiť viac ako 60 hádaniek, takže čakám 120 hodín a budem mať šťastie, že ich urobím 3 denne, keď mám 5 minút, takže ich dokončenie tu bude trvať asi 2 mesiace.
Vôbec mi to nedovolí prihlásiť sa do Google Play. Obchod neviem, čo sa s tým deje. Však je to zábava! Je pekné mať pikrosovú hru založenú na hre~
dobrá hra, zlé ovládanie. prečo som povedal zle? nemôžete priamo vyplniť 1*2 štvorce pomocou posuvného ovládača, čo by väčšina hráčov urobila namiesto stláčania po jednom.
Skvelé, ale už viem robiť negramy. Nepáči sa mi, že musím robiť 5x5 pred väčšími, na čo som zvyknutý, ale postup je zábavný.
Najviac hluchá a najhoršie ovládaná verzia Picross. Môžete hrať iba náhodne priradené hádanky (pretože kto chce, vyberie si svoj vlastný priateľ), druhé hádanky 15x15 dostanú priradené dotykové ovládanie sa stanú neživotaschopnými a možnosť virtuálnej podložky je na smiech. D-Pad je taký malý a nereaguje, takže sa môžete držať dotykového ovládania, aj keď je takmer nemožné nezväčšiť prst o ďalší štvorec. Zdá sa, že hra bola navrhnutá niekým, kto nikdy nehral hru Picross.
Príliš veľa reklám sa objaví uprostred prekliatej obrazovky pre iné aplikácie Konami. Okrem toho je to celkom dobre urobená picrossová hra. Obávam sa však, že časovače môžu byť v budúcnosti možné.
Pacific Warships: Naval PvP Ação zai
Toto je skvelá logická hra. Milujem trojhodinový šéfový časovač. Nepotrebujem vydrieť celú skladačku na jedno posedenie.
Mechanika a navigácia v menu by mohli byť lepšie
Ovládanie je v poriadku trochu citlivé, najmä ak nie je zoomovanie, prehrávajú sa iné monogramy, ktoré majú krajšie ovládanie. Vyskakovacie reklamy sú otravné vždy, keď sa vrátite na obrazovku výberu hádanky, počet stratených čísel, koľkokrát som klikol, a pri výbere hádanky. Musíte vydržať 8 % hádaniek (40) všetkých hlavolamov, takže teraz musíte počkať 3 hodiny minimálne 120 hodín, do ktorých sa nezapočítava čas na dokončenie hádanky alebo spánok. Prosím opraviť.
Páči sa mi hra, ale prečo ma nútiť čakať hodiny ako hlavolamy, aj keď som dokončil všetky normálne? Chcem len hrať tvoju hru a ty mi to nedovolíš.
skvelá pixle hra! Páči sa mi, že dokončenie väčších hádaniek si vyžaduje čas! Je pekné, že skutočne zadarmo a reklamy sú na viac titulov Konami. Nemôžem sa hnevať, že sa marketingom zaoberajú.
Celkom zábavné so slušnou implementáciou.Prial by som si však, aby som mohol použiť svoje pero S na výber štvorcov a po každej hádanke stlačiť „Ďalej“ namiesto toho, aby som sa musel vrátiť domov a vybrať novú hádanku. Bolo by päť hviezdičiek, ak by boli tieto dve funkcie súčasťou.